Tekst

TEKST

& REDACTIE

Simone Thomasse is tekstschrijver/publicist. Zij schrijft voor o.a. Vruchtbare Aarde, Seizoener en BewustZijn Online. Haar specialiteit is het afnemen en schrijven van interviews. Daarnaast redigeert zij teksten. Boeken met interviews van haar hand zijn 'BewustZijnsKunstenaars' (deel 1 en 2) en 'Kosmos, engel, mens, dier' en de eenmalige magazines Moederen en Welkom!.


Verder verschenen in 2018 vijf interviews over het Boeddhisme en de Boeddha van haar in de catalogus die uitkwam naar aanleiding van de expositie 'Het leven van Boeddha, de weg naar nu' in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Dit 'Bookazine’ gaat over het leven en de achtergronden van de Boeddha, de verspreiding van het boeddhisme en indrukwekkende oude en hedendaagse boeddhistische kunst. De interviews in dit boek zijn met een aantal vooraanstaande Nederlanders voor wie het boeddhisme een belangrijke rol speelt in hun leven, zoals Karin Bloemen, Lucia Rijker en Erica Terpstra.


In 2019 verscheen een nieuw 'bookazine' over Suriname met daarin interviews van haar met o.a. Umberto Tan, Kenny B en Jurgen Rayman.

Voor meer informatie, neem contact op met Simone Thomasse: Bel 06 55 29 88 20 of mail ons!