Algemene Voorwaarden InspiratiePakket

algemene voorwaarden

Het INSPIRATIEPAKKET

1- Het INSPIRATIEPAKKET kan alleen besteld worden door bedrijven en instellingen, niet door particulieren. Vandaar dat het KVK-nummer dient te worden opgegeven. Bij een instelling (zonder KVK-nummer) volstaat de naam van de instelling.

 

2- De factuur wordt per mail gestuurd naar het opgegeven emailadres en dient binnen 3 weken te worden voldaan. Voor een eerste herinnering worden geen kosten gerekend, bij de eventuele aanmaningen daarna wordt 5% administratiekosten in rekening gebracht.

 

3- De prijs van een jaarabonnement is € 144 exclusief 6% BTW. Prijs inclusief BTW is € 152,64 . Buiten Nederland wordt niet bezorgd. Het is ook mogelijk per kwartaal te betalen, dan komt er per kwartaal € 1,50 administratiekosten bij.

 

4- Opzegging van een jaarabonnement dient uiterlijk 1 maand voor afloop van het jaarabonnement te worden gedaan, schriftelijk of per mail: Het INSPIRATIEPAKKET FBW abonneeservice, Postbus 612, 3440 AP Woerden, 0348 43 13 93 of info@bewustzijnswerk.nl.

 

5- Zonder opzegging wordt het abonnement opnieuw met een jaar verlengd, maar vanaf dan kan de leesmap op elk gewenst moment worden opgezegd en worden de resterende maanden terugbetaald. Geef bij opzegging je abonnementsnummer (zie adresdrager) en rekeningnummer op. Je ontvangt dan nog 1 pakket, waarna de toezending stopt.

 

6- Bij beschadiging, of niet-bezorging: neem even contact op zodat wij een nieuw exemplaar kunnen sturen. Mis je enkele bladen, laat ons dan weten welke bladen je WEL hebt ontvangen: info@bewustzijnswerk.nl. of 06-42563922.

 

7- De pakketten worden halverwege de maand verzonden.

 

8- De inhoud van Het INSPIRATIEPAKKET is wisselend, maar betreft altijd 6 exemplaren van de meest recent geretourneerde tijdschriften die in de winkel niet zijn verkocht, of het zijn bij bladen die niet in de losse verkoop liggen, nieuwste uitgaven, speciaal gedrukt voor Het INSPIRATIEPAKKET.

 

9- Per jaar worden minimaal 72 tijdschriften naar je toegestuurd; als er ruimte is ontvang je een extra (zevende) magazine of krant.

 

10- De tijdschriften die je ontvangt (van elke titel minimaal 4, maximaal 6 per jaar): Onkruid; Bres; Genoeg; Salt, Vruchtbare Aarde; Kiind; The Optimist; Spiegelbeeld; ParaVisie; Roots; Seizoener; Fit met voeding; InZicht; Medisch Dossier; Oneworld; Zin; L'even en Yoga. Vier keer per jaar ontvang je als gratis extraatje De Yogakrant.

 

11- Een blad kan door een ander (hier niet genoemd, maar wel passend) blad vervangen worden als wij een bepaalde uitgave niet tijdig hebben ontvangen.

 

12- Er kunnen andere tijdschriften aan de map worden toegevoegd zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Bepaalde uitgaven kunnen als gevolg daarvan minder vaak in de map zitten. Uitbreiding zal altijd tijdschriften betreffen die in dit tijdschriftsegment passen. Als een uitgever stopt met deelname van zijn tijdschrift, zorgen wij dat er een passende vervangende titel wordt toegevoegd.

 

13- Bij een kennismakingspakket of proefabonnement stopt de toezending automatisch aan het eind van de termijn. Je kunt binnen een jaar niet tweemaal een proefabonnement afsluiten of meerdere kennismakingspakketten bestellen.

 

14- De uitgever van Het INSPIRATIEPAKKET (Idrie | BewustZijnsWerk Zutphen) is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de verstuurde tijdschriften.

Of bel of mail: 06 42 56 39 22 bewustzijnonline@gmail.com

A|M

Kwaliteit beleven

 

Bres

Bewustzijn in beweging

 

Fit met Voeding

Eerst voeding, dan medicijnen

 

Genoeg

Duurzaam leven, met minder

spullen, meer kwaliteit, minder

gedoe en meer tijd

 

L'even

Over natuurlijk gezond zijn

 

Kiind

Huttenbouwen is ook opvoeden

 

Zin

Zín! Dát krijg je ervan!

 

Medisch Dossier

Wat u moet weten voor een

gezonde levensstijl

 

OneWorld

Mondiaal denken & groen doen

 

Onkruid

Autonoom, spiritueel en groen

 

The Optimist

Voor intelligente optimisten

 

ParaVisie

Voor inzicht in jezelf

en de wereld om je heen

 

Roots

Dicht bij de natuur, dicht bij jezelf

 

Seizoener

Voor vrijeschoolouders

Spiegelbeeld

Spiritualiteit, wetenschap,

gezondheid en milieu

 

Vruchtbare Aarde

Voeding voor de ziel

 

Salt

Active, Adventurous, Aware

 

Yoga

Het platform voor yoga

 

Yogakrant

Vor flexibele wereldburgers

 

InZicht

Wegen van radicaal zelfonderzoek

GRAAG ontvang ik EENMALIG een kennismakingspakket van

Het INSPIRATIEPAKKET

met daarin de zes magazines van de recente uitgave, voor € 15,-

© Foto's Els Botman, Heleen de Graaf, Martijn Kolkman en Sander Mulder